Arsenal is de Engelse club die geïnteresseerd is Arsenal is de Engelse club die geïnteresseerd is in Teun Koopmeiners, dat hebben wij uit betrouwbare bronnen vernomen. De captain gaf anderhalve week geleden al aan dat er een Engelse club naar zijn diensten hengelde, maar liet in het midden om welke club dat ging. Het blijkt dus om de ploeg van Mikel Arteta te gaan.
Fredrik Midtsjø heeft zijn contract met een jaar Fredrik Midtsjø heeft zijn contract met een jaar verlengd, dat maakt de club zojuist bekend. De verbintenis van de Noor liep medio 2022 af, maar daar wordt nu een seizoen aan toegevoegd. Een dikke like als je hier ook blij van wordt! ❤️
Het contract tussen Henri Weigelt en AZ is ontbond Het contract tussen Henri Weigelt en AZ is ontbonden, dat meldt de club via de officiële kanalen. De Duitse verdediger kwam twee seizoenen geleden over van Arminia Bielefeld, maar wist zich niet te onderscheiden in de Kaasstad. Succes met het vinden van een nieuwe uitdaging Henri!
Felix Correia zal volgend seizoen niet terugkeren Felix Correia zal volgend seizoen niet terugkeren bij AZ. De Portugees werd afgelopen zomer op huurbasis overgenomen van Manchester City en zou voor maximaal twee seizoenen in Alkmaar te bewonderen zijn. Na een jaar zou er echter een evaluatiemoment zijn, waarbij de technische leiding dus heeft besloten geen gebruik te maken van die optie. De aanvaller zal deze zomer de overstap maken van Manchester City naar Juventus. Succes Felix!
Ondřej Mihálik maakt definitief de overstap naar Ondřej Mihálik maakt definitief de overstap naar Viktoria Plzen. De aanvaller speelde het afgelopen seizoen al op huurbasis bij de Tsjechen en maakt nu de permanente overstap. Succes Pista!
De eredivisie gaat starten in het weekend van 12 e De eredivisie gaat starten in het weekend van 12 en 13 september, dat heeft de KNVB vandaag bekendgemaakt. De laatste speelronde zal plaatsvinden op 16 mei. Een opvallend gegeven is dat de voorgenomen zondagavondwedstrijden zijn geschrapt. Zijn jullie blij met dit besluit?
Stijn Wuytens heeft na zijn vertrek bij AZ gekozen Stijn Wuytens heeft na zijn vertrek bij AZ gekozen voor een avontuur bij Lommel SK. De 30-jarige verdediger tekent een contract voor liefst vijf seizoenen bij de Belgische Tweede klasser. Heel veel succes Stijn!
Volgens de Telegraaf is de kans groot dat er vanaf Volgens de Telegraaf is de kans groot dat er vanaf 1 september weer publiek welkom is in de stadions. Het Outbreak Management Team zal het kabinet adviseren om weer publiek toe te laten in de stadions, mits er wordt voldaan aan strenge voorwaarden. Dit betekent concreet dat ongeveer een derde van de supporters welkom is in het stadion.
Dit is het nieuwe thuisshirt! Wat vinden jullie er Dit is het nieuwe thuisshirt! Wat vinden jullie ervan?
Gister was het laatste persmoment van het seizoen Gister was het laatste persmoment van het seizoen en wij spraken daar met Marco Bizot over hoe hij deze jaargang heeft beleefd. In een uitgebreid interview spreekt hij over de titelkansen, zijn ontwikkeling, een buitenlands avontuur en de moeilijke periode die hij doormaakte rond het overlijden van zijn vader. Het interview is te vinden via onze story, facebookpagina en website.
Mees Bakker is komend seizoen de derde doelman van Mees Bakker is komend seizoen de derde doelman van AZ, dat bevestigde Arne Slot vanmiddag. De goalie wordt tevens de vaste doelman van Jong AZ. Gefeliciteerd Mees!
Myron Boadu is op overtuigende wijze door de suppo Myron Boadu is op overtuigende wijze door de supporters uitgeroepen tot speler van het jaar. Vandaag hebben wij de trofee overhandigd en spraken wij de aanvaller over zijn definitieve doorbraak, de interesse van buitenlandse clubs, leven in de spotlights en het komende seizoen. Het interview is te lezen en te beluisteren via onze story, facebookpagina en website.