Adverteren AZFanpage

azfanpage31AZFanpage.nl bestaat inmiddels 17 jaar en zijn daarmee zowel de oudste als de allergrootste website voor AZ-supporters. De website heeft duizenden (oplopend tot maar liefst 15.000!) trouwe bezoekers per dag die maandelijks ruim 400.000 pagina’s bekijken. De AZ’er gaat niet voor de snelle hap, de gemiddelde bezoeker blijft per bezoek maar liefst vijf minuten op de site. Daarnaast hebben we een AFAS-Stadion vol aan volgers via social media, met 9400 fans op Facebook, meer dan 3700 volgers op Twitter en ruim 5600 volgers op Instagram.

We onderscheiden onszelf van de concurrentie door alle artikelen zelf te schrijven. Daarnaast hebben we door onze uitstekende band met de club de beschikking over meerdere perskaarten waardoor onze verslaggevers en fotograaf volledige toegang hebben bij AZ.

De site is erg aantrekkelijk voor lokale- en regionale ondernemers die zich willen tonen aan de AZ-supporter. We zijn vooral groot in de regio Groot-Alkmaar, maar worden ook goed bezocht van Den Helder t/m Amsterdam. Met een unieke bezoekersmix van mannen (54%) en vrouwen (46%) is de site aantrekkelijk voor elke adverteerder.

Ook een banner op onze site? Tegen een aantrekkelijk maandtarief van 100 euro (ex. btw) heeft u altijd een mooie plek. We hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus we zorgen ervoor dat u altijd in beeld blijft staan. Voor het aanvragen van een banner of meer informatie (ook over advertorials!) kunt u contact opnemen met Martijn Benjamin van 072DESIGN op telefoonnummer 0727370337 of via e-mail op info@072design.nl.

AZFanpage is onderdeel van 072DESIGN en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 55949533.