Adverteren AZFanpage

azfanpage31

AZFanpage.nl bestaat inmiddels 23 jaar en zijn daarmee zowel de oudste als de allergrootste website voor AZ-supporters. De website trekt jaarlijks vele honderdduizenden bezoekers.

Bekijk onze factsheet

De AZ’er gaat niet voor de snelle hap, de gemiddelde bezoeker blijft per bezoek maar liefst vijf minuten op de site. Daarnaast hebben we een AFAS-Stadion vol aan volgers via social media, met 9700 fans op Facebook, meer dan 4400 volgers op Twitter en ruim 11000 volgers op Instagram.

We onderscheiden onszelf door alle artikelen zelf te schrijven. Daarnaast hebben we door onze uitstekende band met de club de beschikking over meerdere perskaarten waardoor onze verslaggevers en fotograaf volledige toegang hebben bij AZ.

De site is erg aantrekkelijk voor lokale- en regionale ondernemers die zich willen tonen aan de AZ-supporter. We zijn vooral groot in de regio Groot-Alkmaar, maar worden ook goed bezocht van Den Helder t/m Amsterdam.

Ook adverteren op onze site?

Wij zijn geen enorme fans van banners, maar hebben een aantal plekken beschikbaar omdat we de kosten die we moeten maken om deze site te laten draaien graag gedekt zien. En als we dan toch voor banners gaan dan doen we dat het liefst samen met leuke lokale bedrijven met hart voor de club.

Voor het aanvragen van een banner of meer informatie kan je contact opnemen met Martijn Benjamin van 072DESIGN op telefoonnummer 0727370337 of via e-mail op info@072design.nl.