azfanpage31

AZFanpage.nl bestaat inmiddels 19 jaar en zijn daarmee zowel de oudste als de allergrootste website voor AZ-supporters. De website trekt jaarlijks meer dan 1,5 miljoen bezoekers.

De AZ’er gaat niet voor de snelle hap, de gemiddelde bezoeker blijft per bezoek maar liefst vijf minuten op de site. Daarnaast hebben we een AFAS-Stadion vol aan volgers via social media, met 9500 fans op Facebook, meer dan 3800 volgers op Twitter en ruim 7400 volgers op Instagram.

We onderscheiden onszelf van de concurrentie door alle artikelen zelf te schrijven. Daarnaast hebben we door onze uitstekende band met de club de beschikking over meerdere perskaarten waardoor onze verslaggevers en fotograaf volledige toegang hebben bij AZ.

De site is erg aantrekkelijk voor lokale- en regionale ondernemers die zich willen tonen aan de AZ-supporter. We zijn vooral groot in de regio Groot-Alkmaar, maar worden ook goed bezocht van Den Helder t/m Amsterdam.

Ook adverteren op onze site? Voor een aantrekkelijk tarief kunt al per maand adverteren en garanderen wij u altijd een mooie zichtplek. We hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus we zorgen ervoor dat u altijd in beeld blijft staan. Voor het aanvragen van een banner of meer informatie kunt u contact opnemen met Martijn Benjamin van 072DESIGN op telefoonnummer 0727370337 of via e-mail op info@072design.nl.

AZFanpage is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 70682585