Transfergeruchten

‘AZ toont interesse in Spanjaard Pau Victor’

AZ toont serieuze interesse in aanvaller Pau Víctor, die momenteel bij het tweede elftal van Barcelona speelt. Volgens de Spaanse krant SPORT zijn de Alkmaarders momenteel het meest concreet als het om de multifunctionele spits gaat. Hoewel ook Ajax en Feyenoord genoemd worden als potentiële bestemmingen, lijken de Alkmaarders het meest serieus.

Door Girona verhuurd aan Barcelona

De speler, die officieel onder contract staat bij Girona, is in staat om op verschillende aanvallende posities te spelen, waaronder linksbuiten, rechtsbuiten en als centrale spits. Deze veelzijdigheid maakt hem een aantrekkelijk doelwit voor diverse clubs. Met zeventien doelpunten is hij dit seizoen de topscorer van Barcelona B. Ondanks zijn succes bij Barça, is het nog onduidelijk of de Catalanen gebruik gaan maken van de koopoptie van drie miljoen euro.

Pau Victor: contract tot medio 2025

De interesse vanuit Nederland zou dus groot zijn, maar Pau Víctor heeft zelf aangegeven graag bij Barcelona te willen blijven. Dit kan een uitdaging vormen voor Nederlandse clubs. Zijn contract bij Girona loopt nog tot de zomer van 2025.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan professionele websites met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.
    0 %