Transfergeruchten

AZ denkt aan Troy Parrott als vervanger van Pavlidis

AZ onderzoekt momenteel de opties om Troy Parrott aan de selectie toe te voegen voor het komende seizoen. Dit weet het AD vandaag te melden, nadat de geruchten over de Alkmaarse interesse er vorige week ook al waren op social media.

De 22-jarige Parrott speelt momenteel op huurbasis voor Excelsior, maar is eigendom van Tottenham Hotspur. De Engelse club verhuurde hem na slechts vier optredens in hun kleuren en zou meerdere miljoenen (het bedrag van minimaal 4 miljoen gaat rond) moeten kosten.

Troy Parrot opvolger Pavlidis?

Parrott wordt gezien als een potentiële vervanger voor Vangelis Pavlidis, de huidige eredivisietopscorer van AZ, die naar verwachting komende zomer naar een grote buitenlandse competitie zal vertrekken. Bij AZ zou Parrott de strijd aangaan met Lequincio Zeefuik en Mexx Meerdink (momenteel verhuurd aan Vitesse) voor de spitspositie.

De Ier heeft 21 interlands gespeeld en acht keer gescoord voor zijn land. Dit seizoen scoorde hij acht keer in 22 wedstrijden voor Excelsior. Door een blessure en een rode kaart miste hij zes wedstrijden. Parrott hoopt in de laatste drie wedstrijden van het reguliere seizoen met Excelsior handhaving in de eredivisie te behalen.

[foto via PRO SHOTS / Kay Int Veen]

AZFanpage
AZFanpage bestaat sinds 2000 en is sinds die tijd uitgegroeid tot de grootste supporterssite van AZ en is ook landelijk een bekende fansite. We brengen al het AZ-nieuws vanuit supportersperspectief. Kritisch, onafhankelijk en betrokken.

    Comments are closed.

    0 %