Europees Voetbal

AZ naar Portugal of Letland in eventuele play-off Conference League

Conference League beker. Lukt het AZ de groepsfase te bereiken?

AZ weet wie het kan treffen in een eventuele play-off van de voorronde van de UEFA Conference League. Mocht AZ over twee duels winnen van Dundee, dan speelt het tegen de winnaar van Riga FC (Letland) – Gil Vicente FC (Portugal).

Dat blijkt uit de loting die afgelopen dinsdag is verricht in Nyon. Voordat AZ het mag opnemen tegen een van deze tegenstanders moet de ploeg van Pascal Jansen eerst voorbij Dundee United. Aankomende donderdag wacht de eerste ontmoeting in Schotland, 11 augustus staat de return in Alkmaar op het programma.

Datum play-off

Mocht AZ de play-offs bereiken, dan speelt het op 18 augustus thuis en 25 augustus uit. Op het spel staat een ticket voor de groepsfase van de Conference League.

Tuzla City

AZ bereikte de derde voorronde van de Conference League door af te rekenen met Tuzla City. In Alkmaar werd er met een minimaal verschil gewonnen, terwijl AZ afgelopen week in Bosnië overtuigend met 0-4 won.

Foto: Pro Shots / SIPA USA

Peter Rus
Van jongs af aan supporter van AZ. Momenteel volg ik de opleiding Creative Business, waar ik veel leer op het gebied van media. Bij AZFanpage wil ik mijn passie voor het spelletje overbrengen naar de lezer.

    Comments are closed.

    0 %