Bestel nu ons 8-1-9: van Alkmaar de Victorie! t-shirt (op=op)

Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

Rotariu vertrekt naar Arminia Bielefeld

Dorin Rotarie verruild AZ voor Arminia Bielefeld

Dorin Rotariu vervolgt zijn carrière in de 2. Bundesliga bij Arminia Bielefeld. In Alkmaar is het niet geworden wat beide partijen ervan verwacht hadden en daardoor was er een uitzichtloze situatie ontstaan voor de drieëntwintigjarige Roemeen. De negenvoudig international werd dit seizoen gehuurd van Club Brugge en AZ had een optie tot koop bedongen. Deze samenwerking wordt dus spoedig beëindigd. In de eerste seizoenshelft werd de buitenspeler acht keer gebruikt door trainer John van den Brom, allen als invaller.

Plek kwijt in nationaal elftal

“Dorin wil graag spelen. Hij is ongelukkig, omdat hij zijn plek bij het nationale elftal is kwijtgeraakt”, vertelde zijn zaakwaarnemer Dragos Boboc in december. “We hopen in de winter een oplossing te vinden. Hij wil vertrekken bij AZ, maar we moeten afwachten wat AZ wil. Hij wordt in principe tot de zomer gehuurd. We zullen een gesprek aangaan met de clubleiding: of hij gaat spelen, of we moeten een andere club vinden”. In Arminia Bielefeld is dus een andere club gevonden, de club waarvan AZ in het begin van dit seizoen Henri Weigelt overnam.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

R.R
Over de schrijver

City of Dreams! Groundhopper, heerlijk om in andere stadions te komen (nationaal, internationaal).