Wij zijn op zoek naar versterking. Lijkt het je leuk om mee te schrijven?

Website laten maken in Alkmaar? Kom naar 072DESIGN
Elftal en Technische staf

Alireza Jahanbakhsh is AZFanpage speler van het jaar!

De laatste thuiswedstrijd van het seizoen reiken wij jaarlijks een prijs uit aan de AZ-speler van het jaar en dit jaar is jullie keuze gevallen op Alireza Jahanbakhsh! De Iraniër is met 18 doelpunten en 12 assists misschien wel de beste speler van de hele Eredivisie, dus de uitverkiezing is meer dan terecht. Namens de site zullen we Alireza vanmiddag de prijzen uitreiken en hem hartelijk bedanken voor zijn prachtige seizoen.

We hebben de top vijf een rijtje gezet voor jullie:

Eindstand Speler van het Jaar 2017/2018

1. Alireza Jahanbakhsh 49 punten
2. Joris van Overeem 46 punten
3. Fredrik Midtsjø 44 punten
4 Marco Bizot 34 punten
5. Jonas Svensson 21 punten

Bekijk de volledige stand hier.

Ondanks dat er niets af valt te dingen op de winst van Alireza zijn we ons bewust van het feit dat Joris van Overeem nooit tweede had mogen worden op basis van dit seizoen en daarom gaan we het aankomend seizoen toch weer anders doen. We gaan de puntentelling anders inrichten om dit te voorkomen. Daarnaast gaan we ons systeem van stemmen vervangen door een nieuwere variant.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

AZFanpage
Over de schrijver

De AZFanpage bestaat sinds 2000 en is sinds die tijd uitgegroeid tot de grootste supporterssite van AZ en is ook landelijk een bekende fansite. We brengen al het AZ-nieuws vanuit supportersperspectief. Kritisch, onafhankelijk en betrokken.