Website laten maken in Alkmaar? Kom naar 072DESIGN
Elftal en Technische staf

AZ nog op zoek naar vijf nieuwe spelers

Max Huiberts laat weten dat AZ nog op zoek is naar vijf spelers

In een interview met De Telegraaf laat Max Huiberts weten dat AZ nog op zoek is naar vijf spelers om de selectie te versterken, vooral omdat het er naar uitziet dat Wout Weghorst en Alireza Jahanbakhsh de club nog gaan verlaten.

AZ is op zoek naar een centrumverdediger, een rechtsback, een middenvelder, een flankspeler en een spits. Voor de positie op het middenveld zou AZ het liefst doorgaan met Marko Vejinovic, in wie ze bij de club nog steeds het grootste vertrouwen hebben. Omdat zowel AZ, Vejinovic en Feyenoord positief staan tegenover een transfer, lijkt dit slechts een kwestie van tijd.

Extra spits

Omdat Wout Weghorst in de concrete belangstelling staat van clubs als VfL Wolfsburg en het aannemelijk is dat ook Fred Friday (gewogen en te licht bevonden) zal vertrekken is een extra spits naast Myron Boadu, Ondrej Mihalik en de “positie goed invullende” Mats Seuntjens wel van belang. Dat we daarbij niet moeten denken aan een gearriveerde spits is duidelijk volgens Huiberts, die een voorkeur heeft voor een speler met groeipotentie zoals Vincent Janssen of Wout Weghorst.

Vertrekkers

Iliass Bel Hassani, Ben Rienstra, Rens van Eijden, Dabney dos Santos en Jop van der Linden hebben van AZ te horen gekregen dat ze hun speeltijd ergens anders mogen gaan zoeken en dat is gezien de laatste twee seizoenen een logische stap, al liet Ben Rienstra in Tilburg wel zien dat hij een elftal toch aardig op sleeptouw kon nemen.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Martijn
Over de schrijver

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van supportersblog In de Hekken. Maakt samen met zijn team websites bij 072DESIGN en heeft ook een webshop voor (fanatieke) voetbalsupporters.