Website laten maken in Alkmaar? Kom naar 072DESIGN
Elftal en Technische staf

Vlaar gaat verlengen, AZ wil door met Vejinovic

Ron Vlaar verlengt contract bij AZ

AZ maakte vandaag bekend dat het een mondeling akkoord heeft bereikt met aanvoerder Ron Vlaar, de international zal zijn aflopende contract met een jaar verlengen. Daarnaast verscheen in het NHD het bericht dat de club ook graag door wil met Marko Vejinovic.

Ron Vlaar

De verlenging van het aflopende contract van Ron Vlaar zat er al even aan te komen, maar is vandaag bevestigd op AZ.nl. Ondanks dat de 33-jarige international afgelopen seizoen maar 15 duels in actie kwam, is de Hensbroeker een zeer belangrijke speler in de jonge selectie en mits fit, de onbetwiste leider in het veld. Op de officiele webstek van de club laat Max Huiberts weten “verheugd” te zijn met de verlenging en daar sluiten wij ons als alleroudste en beste fansite natuurlijk van harte bij aan.

Marko Vejinovic

Bij de eerste training van de club vandaag was Marko Vejinovic “gewoon” aanwezig en dat is niet zonder reden. De middenvelder die na een bliksemstart vorig seizoen met zeven assists in zeven wedstrijden zwaar geblesseerd raakte, wil graag bij AZ blijven en dat gevoel is wederzijds. Tegenover Theo Brinkman van het NHD bevestigt Max Huiberts dat de club ook volgend seizoen graag over Vejinovic zou willen beschikken: ‘We waren natuurlijk blij dat we ondanks het wegvallen van Marko toch een uitstekend seizoen hebben gedraaid. Maar we zien in Marko nog steeds een speler die met zijn kwaliteiten en zijn ervaring heel belangrijk voor ons kan zijn.’

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Martijn
Over de schrijver

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van supportersblog In de Hekken. Maakt samen met zijn team websites bij 072DESIGN en heeft ook een webshop voor (fanatieke) voetbalsupporters.