Wedden op voetbal

Europees Voetbal

Loting Europa League: FC Mariupol

AZ loot tegen FC Mariupol

Aanstaande donderdag staat de eerste wedstrijd in het tweeluik tegen BK Häcken op het programma, maar AZ weet sinds vandaag dat het bij winst weer een lekkere reis mag maken met FC Mariupol uit Oekraïne als potentiële tegenstander.

FC Mariupol eindigde afgelopen seizoen als vierde in de Oekraïense Premier League en daardoor stromen zij een ronde later in als de Alkmaarders. De club die in 1960 werd opgericht (en tussendoor nog meerdere malen van naam wisselde) staat normaal gesproken bekend als middenmoter in de competitie en speelde in haar bestaan twee keer eerder Europees voetbal, waarin het twee keer geen goede indruk achterliet.

[foto via Oleksandr Osipov | Shutterstock]

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Martijn
Over de schrijver

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van het landelijk toonaangevende In de Hekken. Helpt bedrijven online groeien met 072DESIGN en is eigenaar van PGWEAR Nederland.