Wedden op voetbal

Europees Voetbal

‘Bjørn Johnsen nadrukkelijk in beeld bij AZ’

Bjørn Johnsen staat in de belangstelling van AZ

Via diverse bronnen hebben we vernomen dat AZ verregaande interesse heeft in spits Bjørn Johnsen van ADO Den Haag. De Amerikaanse Noor zou al hebben gesproken met de Alkmaarse clubleiding.

Johnsen beleefde een uitzonderlijk goed jaar bij ADO en werd met 19 doelpunten tweede op de topscorerslijst, slechts twee doelpunten achter Alireza Jahanbakhsh. De boomlange spits (1.95m) viel zo op door zijn prestaties dat hij in 2017 ook zijn eerste interland voor Noorwegen mocht spelen.

Ervaren spits

Bjørn Johnsen kan terugkijken op een op opmerkelijke carrière tot nu toe, hij versleet vooral heel wat kleine clubs in Europa. Voor zijn komst naar ADO speelde hij bij het schotse Hearts of Midlothian. Met zijn 26 jaar past hij niet direct in het profiel van AZ, dat doorgaans jongere spelers op het oog heeft. Met het vertrek van Weghorst en het niet slagen van Fred Friday heeft AZ echter een zeer jonge voorhoede met jongens als Boadu en Mihálik en daardoor zou een ervaren spits geen gekke gedachte zijn van de clubleiding in Alkmaar.

De doelpunten van Johnsen van afgelopen seizoen:

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Martijn
Over de schrijver

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van het landelijk toonaangevende In de Hekken. Helpt bedrijven online groeien met 072DESIGN en is eigenaar van PGWEAR Nederland.