Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

AZ legt Bram Franken vast tot 2022

Bram Franken heeft vandaag zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot medio 2022 aan AZ bindt. De talentvolle middenvelder maakt dit seizoen deel uit van de selectie van Onder 19 en maakte in januari zijn debuut voor Jong AZ. Namens Onder 19 trof hij twaalf keer doel en leverde hij twee assists.

Het 19-jarige talent kwam tevens uit voor vertegenwoordigende elftallen van Oranje, met als hoogtepunt de EK-titel met Onder 17 in 2018. Franken zelf toont zich content met zijn eerste profcontract. ‘Dit is een beloning voor jaren hard werken. Ik heb dit seizoen grote stappen gezet en mijn persoonlijke doelen overtroffen. Ik wilde belangrijk zijn voor het team en veel goals maken. Dat is gelukt. Het maakt me blij en trots, maar ik ben er nog niet en wil meer’, reageert de hoofdrolspeler op de digitale kanalen van zijn club.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com