AZ Jeugd

Zaterdag AZ Non-League Day met AZ Onder 14

Interlandweekend? Jeugdvoetbal! Zaterdag is het weer zover. AZ1 heeft een weekje rust vanwege de interlands en dus speelt een jeugdteam van AZ op het trainingsveld naast het stadion om zich te tonen aan de supporters. Aanstaande zaterdag 12 oktober is het de beurt aan AZ Onder 14, dat om 14:30 uur aftrapt tegen de leeftijdgenoten van FC Utrecht C2.

AZ Onder 14 is het seizoen prima begonnen met drie overwinningen en een gelijkspel in de eerste vijf wedstrijden. Met tien punten staat de ploeg van trainer Wesley Visser gedeeld tweede achter koploper Ajax, dat nog geen punt verspeelde. FC Utrecht staat 4e met zeven punten, maar heeft een wedstrijd minder gespeeld. Beide ploegen zullen dus aan elkaar gewaagd zijn zaterdag!

Toegang tot de wedstrijd is uiteraard gratis. De wedstrijd duurt zoals altijd bij C-junioren 2×35 minuten. Kom kijken zaterdag en laat zien dat de supporters er ook staan voor de talenten die we binnen enkele jaren misschien in AZ1 zien staan!

Non-League-Day-4-2013-1

NAKZ
Support Your Local is zijn motto. Kwam in 1997 op 8-jarige leeftijd op de lokroep van de lichtmasten en het gejuich uit de Alkmaarderhout af, dat tot in zijn woonplaats Heiloo te zien en te horen was. Sindsdien uitgegroeid tot fanatiek supporter van AZ, zowel uit als thuis. Tegen het moderne voetbal is een ander motto. Strijdt o.a. via Supportersbeweging Victoria Alkmaar voor de rechten van supporters en het behoud van de supporterscultuur.

1 Comment

  1. We zullen as zaterdag aanwezig zijn om te suporteren voor AZ onder de 14!!!!!!!

    Fam.A.Visser (Philippine).

Comments are closed.

Ook interessant