Elftal en Technische staf

‘Zakaria Aboukhlal in de belangstelling van Toulouse’

Zakaria Aboukhlal kan een transfer naar Toulouse maken

Volgens Voetbal International heeft Toulouse zich gemeld bij AZ voor Zakaria Aboukhlal. De 22-jarige speler zou hiermee een stap richting Ligue 1 kunnen maken, aangezien Toulouse afgelopen seizoen promoveerde.

Aboukhlal wil wel

Aboukhlal, die er in Alkmaar niet echt lekker op staat bij een deel van het publiek zou wel interesse hebben in een transfer. Gezien de gebeurtenissen van het afgelopen seizoen is het voor alle partijen misschien wel het beste (de kans dat de liefde nog op gaat bloeien lijkt klein).

Meer interesse

De Marokkaanse international heeft in Alkmaar nog een contract tot medio 2023, dus als AZ nog wat aan hem wil verdienen (de kans op verlenging lijkt gezien het afgelopen seizoen niet voor de hand te liggen) dan is deze zomer het moment om te verkopen. Naast Toulouse zouden ook diverse Belgische clubs in de markt zijn om Zakaria Aboukhlal in te lijven.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.
    0 %