Transfergeruchten

‘Yukinari Sugawara in beeld bij Italiaanse top’

Yukinari Sugawara staat in de belangstelling van twee Italiaanse topclubs. Zowel het Atalanta van Teun Koopmeiners, als Inter zouden interesse hebben in de diensten van de Japanner.

Volgens La Gazzetta dello Sport wordt Sugawara gezien als ‘een van de beste flankspelers in de Eredivisie’. De Italiaanse krant roemt zowel zijn verdedigende kwaliteiten als zijn aanvallende drang. Deze combinatie is in Italië opgevallen, zeker nu Sugawara nog maar één jaar onder contract staat bij AZ.

’10 miljoen euro voor Yukinari Sugawara’

De Italianen schatten dat Sugawara voor ongeveer tien miljoen euro mag vertrekken uit Alkmaar. Bij Europa League-winnaar Atalanta zou hij coach Gian Piero Gasperini kunnen versterken op de flanken. Ook Simone Inzaghi, trainer van Internazionale, ziet in Sugawara een waardevolle versterking voor de rechtsbackpositie, waar Denzel Dumfries normaal gesproken speelt.

Naast Atalanta en Inter zouden ook ‘andere buitenlandse clubs’ interesse hebben in Sugawara, hoewel niet bekend is om welke clubs het gaat.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan professionele websites met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.
    0 %