Wedden op voetbal

Wedstrijden

Wuytens op tijd fit voor Antwerp-uit

Stijn Wuytens is weer fit voor de wedstrijd met Royal Antwerp vanavond, zo gaf trainer Arne Slot gisteravond aan. Vorige week moest de centrale verdediger de heenwedstrijd in de play-offs van de Europa League nog overslaan door een blessure.

Met Royal Antwerp als laatste horde voor de groepsfase van de Europa League wacht AZ vanavond een belangrijke wedstrijd in Brussel. De wedstrijd wordt niet in Antwerpen gespeeld, omdat het stadion van Royal Antwerp niet voldoet aan de eisen van de UEFA. Vandaar wordt vanavond uitgeweken naar het nationale stadion van de Belgische voetbalploeg, het Koning Boudewijn Stadion.

De persconferentie
Arne Slot stond gister de aanwezige pers te woord: “1-1 is een uitslag die wij vooraf niet graag hadden gewild. We weten dat we of nu moeten winnen of minimaal één goal moeten maken. Maar we willen altijd aanvallend voetbal spelen en het liefst op een manier zodat de tegenstander niet kan counteren. Dan moeten we heel veel hetzelfde doen als vorige week. Want op een groot gedeelte van het duel kunnen we tevreden terugkijken.”

De selectie
AZ beschikt over een nagenoeg fitte selectie: “Alleen Joris Kramer is niet met ons mee. Verder is iedereen goed uit de dinsdag-training gekomen. We verwachten dat iedereen die mee is, donderdag kan spelen.” En dus ook Stijn Wuytens. Slot zei hierop het volgende: “Het is een logische gedachtegang dat Wuytens vanavond in de basis begint.”
Aanwinst Zakaria Aboukhlal is ook met de selectie meegereisd naar België. De van PSV overgekomen aanvaller is helaas nog niet speelgerechtigd en zal het duel daarom vanaf de tribune volgen.

Live kijken
Royal Antwerp – AZ begint vanavond om 19:30 en is live te volgen via de Belgische zender Canvas of via een livestream op KIJK.nl. De Alkmaarders zullen in Brussel worden gesteund door 375 meegereisde supporters.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Peter Rus
Over de schrijver

Van jongs af aan supporter van AZ. Momenteel volg ik de opleiding Creative Business, waar ik veel leer op het gebied van media. Bij AZFanpage wil ik mijn passie voor het spelletje overbrengen naar de lezer.