website laten maken in alkmaar
Elftal en Technische staf

Wuytens kiest voor Belgische Tweedeklasser

Stijn Wuytens heeft na zijn vertrek bij AZ gekozen voor een avontuur bij Lommel SK. De 30-jarige verdediger tekent een contract voor liefst vijf seizoenen bij de Belgische Tweede klasser. Wuytens maakte enkele weken geleden bekend niet bij te willen tekenen in Alkmaar en keert nu dus terug in zijn vaderland.

Wuytens wilde al een tijdje terug naar Belgie en heeft een huis laten bouwen in Neerpelt, nabij Lommel. Door de overstap komt er voor de oud-PSV’er een einde aan 4,5 jaar in de Kaasstad. De Belg speelde in totaal 143 wedstrijden namens de Alkmaarders en was daarin goed voor zes goals en tien assists. De linkspoot kwam eerder uit voor Willem II, PSV, De Graafschap en Beerschot.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com
webdesign alkmaar
website laten maken in alkmaar