Wedden op voetbal

Kaartverkoop

Willem II blokkeert kaarten voor halve finale

Bij clubs, KNVB en gemeenten wordt altijd gesproken over normalisatie als het gaat om de behandeling van voetbalsupporters, maar ook vandaag blijkt weer dat deze nog ver te zoeken is. Voor de bekerwedstrijd van morgen was er vrije kaartverkoop en die mooie kans werd door veel AZ’ ers aangegrepen om kaarten te kopen voor andere tribunes. Waarom zou je immers kiezen voor een verplicht pakje Wicky in de bus als je gewoon op eigen gelegenheid kunt gaan? Deze gedachte bleek ondanks dat natuurlijk weer niet de juiste in voetballand, Willem II stuurde AZ-supporters een mail met de mededeling dat deze in Alkmaar en omstreken gekochte kaarten worden geblokkeerd.

“Veiligheid garanderen”

Volgens de Tilburgers is er overleg geweest met AZ (al horen wij andere verhalen…) en is er besloten om over te gaan tot het blokkeren van de kaarten. Dit alles natuurlijk onder het mom van het garanderen van de veiligheid, het eeuwige kulargument waarachter iedereen zich graag verschuilt. Dit betekent voor velen alsnog in de kroeg of thuis kijken, maar als het zo slecht is gesteld met de gastvrijheid moet je het misschien niet eens willen, hoe treurig ook.

[foto via Pro Shots / Kay Int Veen]

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

AZFanpage
Over de schrijver

De AZFanpage bestaat sinds 2000 en is sinds die tijd uitgegroeid tot de grootste supporterssite van AZ en is ook landelijk een bekende fansite. We brengen al het AZ-nieuws vanuit supportersperspectief. Kritisch, onafhankelijk en betrokken.