*Wout Weghorst* of Holland, *Owen Wijndal* of Holland, *Georginio Wijnaldum* of Holland, *Denzel Dumfries* of Holland
Elftal en Technische staf

Wijndal terug in voorselectie Nederlands elftal

Owen Wijndal is teruggekeerd in de voorselectie van het Nederlands elftal. Door een blessure heeft Louis van Gaal hem tot op heden nog niet geselecteerd, maar de linksback laat de afgelopen weken zien weer helemaal terug te zijn. Door de goede vorm mag hij nu hopen op een plekje in de definitieve selectie voor de duels met Montenegro en Noorwegen.

Wijndal behoorde afgelopen zomer nog tot de EK-selectie van Frank de Boer, maar raakte op dat toernooi geblesseerd. Door het kwetsuur miste de verdediger een groot deel van de voorbereiding en de seizoenstart. Inmiddels is de elfvoudig international weer helemaal fit en zal met Malacia en Blind moeten concurreren voor een plek in Oranje.

Foto: Eric Verhoeven | Soccrates 

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: [email protected]

    Comments are closed.

    Ook interessant