Wandelgangen

‘Wijndal sprak al met Alfred Schreuder over transfer naar Ajax’

Owen Wijndal weer genoemd bij Ajax

De geruchten over een transfer van Owen Wijndal naar Ajax zijn er al heel lang, maar ze worden helaas steeds hardnekkiger. De Telegraaf weet vanmorgen te melden dat Wijndal zelfs al met Alfred Schreuder heeft gesproken over een transfer naar Amsterdam.

Tien miljoen euro

Volgens de krant zou Owen Wijndal tien miljoen euro moeten kosten en gaat Ajax dat samen met een paar andere transfers bekostigen door een verkoop van Sebastien Haller aan Borussia Dortmund. Ook zouden de Amsterdammers Nicolás Tagliafico eerst nog willen verkopen voordat ze Wijndal definitief halen.

Meer interesse uit het buitenland

Wijndal zelf zou volgens De Telegraaf een voorkeur hebben voor Ajax, maar dat zal wel af moeten rekenen met clubs als Juventus (wordt al ruim een jaar genoemd), Sevilla, Napoli, Everton en Tottenham Hotspur. Als wij een voorkeur zouden mogen uitspreken dan zou een transfer naar alle clubs behalve Ajax een beter idee zijn…

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.
    0 %