Vlaar: ‘Ik heb niet de intentie om te vertrekken’

Marius Wiegman
Geschreven door Marius Wiegman

Ron Vlaar heeft het uitstekend naar zijn zin in Alkmaar. Het contract van de centrale verdediger loopt medio 2018 af, maar als het aan de stopper zelf ligt zal hij niet meer voor een andere club uitkomen. ‘Ik heb niet meer de intentie om weg te gaan’, aldus Vlaar tegenover  Elf Voetbal. ‘Het plaatje klopt nu. Ik zit ook niet meer te wachten op een avontuur in Verweggistan. Voor mij is de cirkel nu rond’, verklaart de aanvoerder.

Toekomst

We geeft de international aan dat hij ook aan een leven na het voetbal denkt, al wil hij voorlopig nog deel uit blijven maken van het project als actieve voetballer. ‘AZ is een ambitieuze club, volop in ontwikkeling en met een goede jeugdopleiding. We kunnen de komende jaren echt iets moois opbouwen. Na mijn carriere wil ik kijken of trainer worden iets is voor mij. Of dat ik iets kan betekenen in de jeugdopleiding.’

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Over de schrijver

Marius Wiegman

Marius Wiegman

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com