Vitesse-coach Fraser looft ‘sportief’ AZ

Brian Wijker
Geschreven door Brian Wijker

AZ beleeft een teleurstellend seizoen. Maar niemand die zich daar nog druk om had kunnen maken als de Alkmaarders op zondag 30 april de KNVB Beker hadden gewonnen. Er werd in De Kuip echter verloren van Vitesse. Henk Fraser, trainer van de Arnhemmers, heeft in Studio Voetbal lovende woorden over voor de club die hij versloeg.

De oud-speler van Feyenoord sprak in de voetbaltalkshow over een bos bloemen die hij na de bekerwinst ontving van aartsrivaal NEC uit Nijmegen en voegde daar nog iets aan toe. ”Ik moet een groot compliment maken aan AZ. De sportiviteit en uitstraling van die club is echt schitterend.”

Kaart

”Van directeur Robert Eenhoorn tot de fanshop, dat ons een leuke kaart stuurde met daarop hun felicitaties”, gaat de coach verder. ”Maar ook de staf en spelers van AZ, die natuurlijk heel erg teleurgesteld waren, bleven super correct. Ik heb daar heel veel respect voor”, besluit Fraser.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Over de schrijver

Brian Wijker

Brian Wijker

Sinds de zomer van 2014 werkzaam voor deze website. Is vaak te vinden op de perstribune bij thuis- en uitwedstrijden van AZ. Brian is ook redacteur bij In de Hekken en werkt als Freelancer bij het Noordhollands Dagblad. Volg Brian op twitter: @BrianWijker

9 Reacties

 • …… zou hij stiekumpjes solliciteren naar het bijna vacante baantje van Brommetje?

 • Het is wel aardig hoor maar bij AZ kunnen ze beter iets compassie tonen tegenover de supporters dan dat theatrale gedoe…

 • Had gvd met het mes tussen de tanden gespeeld en met een prijs weggegaan.
  Slappe zakken.

  • Ik zou me rot schamen als ik deel zou uitmaken van deze groep slapjanussen Het lijkt wel of ze de wedstrijden moedwillig saboteren de knulletjes…

   • Wat ze bij AZ allemaal kunnen maken dat is bij het ongelooflijke af.
    SCHANDALIG gewoon!!!!!!

 • Lieve jongens allemaal bij AZ (gadverdarrie ik lijk Gerard Reve wel). Maar ze moeten verdorie eens het gras opvreten en 110% erin knallen.

  • Dat kan je wel op je buik schrijven en dat zal niet gebeuren bij pluimenstrijkers club AZ.

 • AZ is echt een sociale vereniging want ze helpen de mindere clubs waar het even niet goed gaat of zich minder voelen graag weer in het zadel en dat doen ze met liefde.