*Hobie Verhulst* of AZ Alkmaar
Elftal en Technische staf

Verhulst twee jaar langer bij AZ

Hobie Verhulst heeft vandaag zijn contract verlengd tot medio 2023. De oude verbintenis van de goalie liep deze zomer af en daar komt dus twee jaar bij. Verhulst stond vorig seizoen nog onder de lat bij Go Ahead Eagles en maakte daarna transfervrij de overstap naar Alkmaar.

De geboren Amsterdammer kwam dit seizoen tweemaal in actie in de hoofdmacht, nadat Bizot een rode kaart kreeg tegen Sparta. Marco Bizot lijkt komende zomer te gaan vertrekken uit het AFAS Stadion, waardoor er naar alle waarschijnlijkheid een nieuwe doelman zal worden aangetrokken. Wat dit betekent voor huurlingen Rody de Boer (De Graafschap) en Jasper Schendelaar (Telstar) is nog niet bekend.

Foto: Ed van de Pol | Soccrates Images

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com

    Comments are closed.

    Ook interessant