Elftal en Technische staf

Verhulst naar MVV, Heijblok naar Volendam

Hobie Verhulst vertrekt naar MVV. De 21-jarige doelman tekent een contract voor twee jaar bij de nummer 11 van de eerste divisie. Dat meldt de speler die de jeugdopleiding doorliep zojuist aan AZ Fanpage. Hij stond in de belangstelling van meerdere (eredivisie)clubs, maar koos uiteindelijk voor Maastricht. Verhulst ontbrak maandag ook op de eerste training.

Het contract van Verhulst werd per 1 april formeel opgezegd, al betekende dit volgens AZ nog niet direct dat de speler ook moest vertrekken. Een teken van groot vertrouwen is het desalniettemin niet, waarop Verhulst besloot zijn heil buiten Alkmaar zoeken. Zeker met het aantrekken van de Uruguayaan Sergio Rochet Álvarez en Yves de Winter ook voor zich in de pikorde achter nog altijd Esteban leken de kansen op een basisplaats voor Verhulst minimaal. Hij kwam nooit in actie in AZ1 en speelde vooral in Jong AZ.

Heijblok naar FC Volendam

De andere doelman Erik Heijblok heeft een contract getekend bij FC Volendam nadat zijn verbintenis met AZ deze zomer afliep. De 37-jarige keeper dacht aan stoppen, maar heeft nu toch weer voor een jaar bijgetekend. Heijblok was maandag direct van de partij op de eerste training van de nummer 9 van de eerste divisie.

Heijblok kwam in 2009 naar AZ en was met zijn ervaring vooral belangrijk in de spreekwoordelijke kleedkamer. Tot een optreden in de hoofdmacht kwam het slechts één keer, toen hij in de bekerwedstrijd tegen Jong Ajax in 2009 inviel voor de geblesseerd geraakte Sergio Romero – thans actief voor Argentinië op het WK, het kan verkeren. Heijblok speelde eerder voor De Graafschap, Ajax en wijlen HFC Haarlem.

NAKZ
Support Your Local is zijn motto. Kwam in 1997 op 8-jarige leeftijd op de lokroep van de lichtmasten en het gejuich uit de Alkmaarderhout af, dat tot in zijn woonplaats Heiloo te zien en te horen was. Sindsdien uitgegroeid tot fanatiek supporter van AZ, zowel uit als thuis. Tegen het moderne voetbal is een ander motto. Strijdt o.a. via Supportersbeweging Victoria Alkmaar voor de rechten van supporters en het behoud van de supporterscultuur.

9 Comments

 1. sja wat moet je zeggen.. gaat jullie goed

  1. Je hoeft niet altijd wat te zeggen hoor.

 2. Emanuelson is transfervrij!

  1. aub waarom opper je dit he? Nog een linksback erbij welja.

   1. i.p.v. Elm linksmid? geen slecht idee lijkt me.

    1. Tom Haye!!!!

 3. Ya Konan is ook transfervrij http://www.youtube.com/watch?v=n4mTs0GQcac !!

 4. Prima keepers voor MVV en Volendam.

 5. Stond in de belangstelling van meerdere eredivisie clubs en dan kiest ie voor die supporters die de vrouw van de trainer aanvallen en een vrouwelijke steward van een amateurclub, een gebroken been trappen…

Comments are closed.

Ook interessant