Elftal en Technische staf

Verhulst keept tegen Tuzla City, Karlsson en Sugawara nog afwezig

Hobie Verhulst wint strijd om eerste keeper AZ

Zoals verwacht staat Hobie Verhulst vanavond in de basis tegen Tuzla City. Karlsson en Sugawara zijn er vanwege blessureleed niet bij.

Afgelopen zaterdag kondigde Jansen al aan dat Verhulst Vindahl onder de lat vervangt. “We hebben afgelopen week uitgesproken dat Hobie Verhulst voorlopig de voorkeur krijgt”, licht de hoofdtrainer toe via de officiële kanalen. “Dat is donderdag ook het geval.”

Nieuwe aanvoerder

Na het vertrek van Wijndal is Martins Indi aangewezen als nieuwe aanvoerder. “Bruno is een teamspeler bij uitstek, heeft een goed karakter, de nodige ervaring en is een verlengstuk in het veld van de staf”, laat Jansen desgevraagd weten tegenover Voetbal International.

Martins Indi zal tegen Tuzla City de aanvoerdersband dragen

Martins Indi zal tegen Tuzla City de aanvoerdersband dragen

Tuzla City

Het Bosnische FK Tuzla City eindigde afgelopen seizoen als nummer twee in de nationale competitie. Daarmee plaatste de ploeg van trainer Dragan Jovic zich voor de eerste voorronde van de Conference League. Daarin was Tuzla veel te sterk voor Tre Penne uit San Marino: in het tweeluik werd het respectievelijk 2-0 en 6-0. Lees hier meer over onze tegenstander van vanavond.

Aftrap

AZ – FK Tuzla City begint donderdagavond om 20:30 uur. De wedstrijd is live te volgen op RTL7. Na afloop verschijnt een wedstrijdverslag op onze website.

Peter Rus
Van jongs af aan supporter van AZ. Momenteel volg ik de opleiding Creative Business, waar ik veel leer op het gebied van media. Bij AZFanpage wil ik mijn passie voor het spelletje overbrengen naar de lezer.

    Comments are closed.

    0 %