Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

Vejinovic verlaat AZ en keert terug naar Arka Gdynia

Marko Vejinovic verruilt AZ voor Arka Gdynia. De middenvelder speelde het afgelopen half jaar ook al voor de Poolse club en was daar succesvol. Met vijf goals en één assist was hij mede verantwoordelijk voor het lijfsbehoud van de club in de hoogte afdeling. Arka Gdynia kan Vejinovic goed gebruiken want na zes wedstrijden staan de Polen met twee punten onderaan in de Esktraklasa. De middenvelder ondertekent  een driejarig contract bij Gdynia.

Met het vertrek van Vejinovic komt een einde aan een ongelukkig tweede huwelijk tussen de club en speler. AZ nam de middenvelder twee seizoenen geleden op huurbasis over van Feyenoord. Na een hoopvol begin raakte hij al snel zwaar geblesseerd. Ondanks dat hij nog aan het revalideren was van zijn knieblessure nam AZ de controleur definitief over van Feyenoord en bood hem een vierjarig contract aan. Na zijn revalidatie werd hij vervolgens verhuurd aan Arka, maar na terugkomst in de Kaasstad bleek er onvoldoende perspectief voor Vejinovic, die in 2009 kampioen werd met de Alkmaarders.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com