Supporterszaken

Veiling: Wedstrijdshirt Nederlands elftal van Marco Bizot!

We gaan weer veilen bij AZFanpage en dat doen we wederom voor Alkmaar Fanatics en de Ben-Side in het algemeen. Dit keer hebben we met dank aan Marco Bizot een keepersshirt van het Nederlands elftal voor jullie. Marco zag onze vorige veiling en wilde ook graag een bijdrage leveren aan de sfeeracties van de Ben-Side. We hebben het hele seizoen al gezien hoe betrokken onze keeper is en deze prachtige actie onderstreept zijn liefde voor zijn publiek nog maar eens. Wij roepen jullie daarom op om weer fanatiek te bieden op dit hele mooie item, zodat Alkmaar Fanatics ook aankomend seizoen weer de nodige acties op kan zetten. Indien gewenst kan je dit ook namens je bedrijf doen, wij kunnen je een factuur sturen zodat je dit af kunt schrijven als sponsoring.

Veiling loopt t/m woensdag 29 mei

De veiling die maandagavond begint zal lopen t/m woensdagavond 21.00 uur. Daarna sluit de veiling automatisch en kan je als winnaar direct betalen met iDEAL. Wij zorgen er uiteraard voor dat het volledige bedrag zo spoedig mogelijk wordt bijgeschreven naar Alkmaar Fanatics.

Bieden kan hier!

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    Ook interessant