Bestel nu ons 8-1-9: van Alkmaar de Victorie! t-shirt (op=op)

Wedden op voetbal

Supporterszaken

Veiling: Wedstrijdshirt Nederlands elftal van Marco Bizot!

We gaan weer veilen bij AZFanpage en dat doen we wederom voor Alkmaar Fanatics en de Ben-Side in het algemeen. Dit keer hebben we met dank aan Marco Bizot een keepersshirt van het Nederlands elftal voor jullie. Marco zag onze vorige veiling en wilde ook graag een bijdrage leveren aan de sfeeracties van de Ben-Side. We hebben het hele seizoen al gezien hoe betrokken onze keeper is en deze prachtige actie onderstreept zijn liefde voor zijn publiek nog maar eens. Wij roepen jullie daarom op om weer fanatiek te bieden op dit hele mooie item, zodat Alkmaar Fanatics ook aankomend seizoen weer de nodige acties op kan zetten. Indien gewenst kan je dit ook namens je bedrijf doen, wij kunnen je een factuur sturen zodat je dit af kunt schrijven als sponsoring.

Veiling loopt t/m woensdag 29 mei

De veiling die maandagavond begint zal lopen t/m woensdagavond 21.00 uur. Daarna sluit de veiling automatisch en kan je als winnaar direct betalen met iDEAL. Wij zorgen er uiteraard voor dat het volledige bedrag zo spoedig mogelijk wordt bijgeschreven naar Alkmaar Fanatics.

Bieden kan hier!

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Martijn
Over de schrijver

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van het landelijk toonaangevende In de Hekken. Maakt samen met zijn team websites bij 072DESIGN , is eigenaar van PGWEAR Nederland en zit tegenwoordig ook in hele mooie voetbalreizen!