website laten maken in alkmaar
Overig nieuws

VEILING: Wedstrijdshirt Adam Maher

Heb jij altijd al eens shirt willen hebben van Adam Maher? Dan is dit je kans! Dit weekend veilen wij namelijk een wedstrijdshirt van Adam Maher. Wie maandagavond om 20:00 het hoogste bod heeft geplaatst wint dit shirt. Mocht je dat willen dan laten we het shirtje ook nog voor je signeren.

De opbrengst van de veilig gaat in zijn geheel naar Stichting VeenhuizerhoevenStichting Veenhuizer Hoeven biedt paardrijden en dagbesteding aan, voor kinderen en volwassenen met een beperking of chronische aandoening. Dagbesteding is ook mogelijk voor  mensen die (tijdelijk) niet gewoon mee kunnen draaien door bijvoorbeeld een burn-out. Dit doen ze op kleine schaal of anders gezegd: in kleine groepen. Ze geven namelijk iedereen die hier komt rijden graag  voldoende tijd en onze volle aandacht. Ook organiseren ze een aantal keer per jaar een familieochtend waar kinderen met een beperking en hun familieleden gratis mogen komen paardrijden.

Meebieden kan nu via deze link!

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com
webdesign alkmaar
website laten maken in alkmaar