Bestel nu ons 8-1-9: van Alkmaar de Victorie! t-shirt (op=op)

Wedden op voetbal

Supporterszaken

Veiling voor Alkmaar Fanatics: Matchworn schoenen Thomas Ouwejan

We gaan weer veilen bij AZFanpage! Dit keer kunnen jullie bieden op een paar gedragen schoenen van onze aanvallende linksback Thomas Ouwejan! Zoals altijd gaan de volledige opbrengsten van onze veilingen naar een goed doel. Waar we nu een paar keer hebben gekozen voor een organisatie zonder echte binding met AZ, gaan we het nu dichter bij huis zoeken. Alkmaar Fanatics en de Ben-Side organiseren zoals jullie weten jaarlijks veel sfeeracties en nu het einde van het seizoen is bereikt is ook de spaarpot leeg. Om ook volgend jaar weer te kunnen knallen is er weer geld nodig om zaken als doeken en verf in te kopen en het zou tof zijn als jullie daarom flink gaan bieden op de schoenen! Wil je zakelijk meebieden? Geen probleem, wij kunnen een keurige BTW-factuur aanleveren indien gewenst.

De veiling loopt t/m zaterdagavond 21:00 uur en bieden kan via deze link!

Mocht je niet in staat zijn (of de middelen ontberen) om mee te bieden dan kan je uiteraard ook je steentje bijdragen aan een sfeervoller stadion. Rondom de wedstrijd tegen PSV zullen de Fanatics collecteren, dus zorg dat je wat geld bij je hebt en help!

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Martijn
Over de schrijver

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van het landelijk toonaangevende In de Hekken. Maakt samen met zijn team websites bij 072DESIGN , is eigenaar van PGWEAR Nederland en zit tegenwoordig ook in hele mooie voetbalreizen!