Overig nieuws

Veiling Spieren voor Spieren: gedragen AZ-wedstrijdshirts!

Gedragen en gesigneerde AZ wedstrijdshirts met unieke badge worden geveild op www.matchwornshirt.com. De opbrengst van de veiling komt ten goede aan Spieren voor Spieren.

De veiling

AZ speelde afgelopen zondag in bijzondere wedstrijdshirts: op de arm van de spelers prijkte een speciale Spieren voor Spieren badge. Deze unieke en gedragen shirts zijn na de wedstrijd gesigneerd en worden geveild via www.matchwornshirt.com. De veiling is inmiddels geopend en sluit aanstaande donderdag om 14:30 uur.

Meebieden

Meebieden is heel eenvoudig. Maak een account aan en plaats een bod. Het hoogste unieke bod bij sluiting van de veiling wint het shirt. Betalen kan gemakkelijk en veilig via iDeal, creditcard of PayPal.

Levering en inlijsting

Na ontvangst betaling wordt het shirt binnen 24 uur verzonden. Een certificaat van echtheid wordt meegeleverd. Alle shirts worden aangetekend verzonden en levering binnen Nederland is altijd gratis. MatchWornShirt biedt tevens de mogelijkheid om het shirt te laten inlijsten.

Spieren voor Spieren

De opbrengst van de veiling komt ten goede aan Spieren voor Spieren. Deze stichting is partner van AZ en MatchWornShirt en zet zich elke dag in om alle spierziekten de wereld uit te helpen. Dit doet zij onder andere door het inzamelen van gelden voor wetenschappelijk onderzoek, het opzetten van expertisecentra voor kinderen met een spierziekte en het organiseren van leuke activiteiten om meer draagkracht te creëren voor spierzieke kinderen. Meer weten? Ga naar www.spierenvoorspieren.nl!

Martijn
Over de schrijver

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van het landelijk toonaangevende In de Hekken. Helpt bedrijven online groeien met 072DESIGN en is eigenaar van PGWEAR Nederland.