VEILING: De schoenen van Wout Weghorst

Marius Wiegman
Geschreven door Marius Wiegman

Daar zijn ze weer! Vanwege medische redenen heeft de vorige hoogste bieder helaas af moeten haken en zich terug moeten trekken uit de afgelopen veiling. Ontzettend spijtig, maar soms lopen dingen net even iets anders dan gepland. Geen reden voor ons om op te geven. Wij bieden de schoenen van Wout Weghorst gewoon nogmaals aan, onder dezelfde voorwaarden. Wel zal de tijd om te bieden iets korter zijn. Wie op donderdag 20 april om 21:00 het hoogste bod heeft uitgebracht mag zich de nieuwe eigenaar noemen van deze schoenen. De opbrengst zal volledig ten goede komen aan Stichting KanZ.

Stichting KanZ

Stichting KanZ is een nieuwe zorgaanbieder in de gemeente Heerhugowaard en houdt zich bezig met het verlenen van zorg aan kinderen (in het geval van leren en logeren) en (jong) volwassenen (bij wonen) met een (meervoudige) beperking door middel van 3 deelprojecten. KanZ Leven (ons toekomstige woonproject), KanZ Leren (een ontwikkelingsgerichte dagbestedinggroep of leergroep) en KanZ Logeren (een uniek logeerproject). Meer informatie over de stichting kunt u hier vinden.

Tickets AZ-FC Twente

Doordat er met relatief kleine bedragen al leuke dingen georganiseerd kunnen worden door de stichting hopen wij een zo hoog mogelijk bedrag op te halen. In het verleden hebben wij al enkele veilingen georganiseerd en was de hoogste opbrengst 350 euro. Wij zouden dit record graag verbreken en daarom hebben wij een leuke extra’tje als deze missie slaagt. Als het winnende bod 250 euro of hoger is dan ontvangt u van ons niet alleen de gesigneerde schoenen maar ook nog eens twee tickets op de hoofdtribune voor de wedstrijd tussen AZ en FC Twente van aankomende zaterdag om 19:45.

NU BIEDEN!

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Over de schrijver

Marius Wiegman

Marius Wiegman

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com

1 reactie