Transfergeruchten

‘Vangelis Pavlidis in het vizier van Bologna en Roma’

Vangelis Pavlidis heeft de aandacht getrokken van twee Italiaanse clubs: AS Roma en Bologna. Volgens het Italiaanse dagblad Leggo hebben deze clubs interesse in de topscorer van AZ en de Eredivisie.

Pavlidis werd gedeeld topscorer van de Eredivisie met 29 doelpunten. AZ-directeur Max Huiberts acht de kans groot dat de 25-jarige Griek deze zomer een nieuwe stap in zijn carrière zet. Zijn contract in Alkmaar loopt nog tot medio 2025, wat de interesse van andere clubs nog urgenter maakt.

Opvolger van Lukaku of Zirkzee?

Eerder werd Vangelis Pavlidis al gelinkt aan Bundesliga-club VfB Stuttgart, maar nu zijn ook AS Roma en Bologna in de race. AS Roma ziet Pavlidis als een mogelijke vervanger voor Romelu Lukaku, die dit seizoen werd gehuurd van Chelsea. Bologna daarentegen zoekt een mogelijke opvolger voor Joshua Zirkzee, wiens toekomst bij de club onzeker is vanwege belangstelling van onder andere AC Milan.

AZ 2 bij Bologna

Bij een transfer naar Bologna zou Pavlidis drie oud-ploeggenoten van AZ tegenkomen: Sam Beukema, Jens Odgaard en Jesper Karlsson. Bologna eindigde dit seizoen knap als vijfde in de Serie A en kwalificeerde zich voor de Champions League. AS Roma werd zesde en gaat de Europa League in.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan professionele websites met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    0 %