Wij zijn op zoek naar versterking. Lijkt het je leuk om mee te schrijven?

Website laten maken in Alkmaar? Kom naar 072DESIGN
Elftal en Technische staf

Van Overeem vertrekt naar FC Utrecht

joris van overeem vertrekt naar fc utrecht

Joris van Overeem heeft zondagmiddag een mondeling akkoord bereikt met FC Utrecht. Deze transfer komt niet uit de lucht vallen want er waren al heel wat geruchten over deze transfer. Daarbij zou een ruildeal komen met Giovanni Troupée. Deze ruildeal is van de baan zo meldt VI. De deal komt pas helemaal rond na de play-offs.

Geen toekomst meer bij AZ

De middenvelder uit eigen jeugd kwam dit seizoen niet veel in actie bij AZ door de doorbraak van Guus Til. Joris van Overeem maakte zijn debuut tegen Achilles ’29 (7-0) en scoorde ook meteen. Hij werd daarna 1 jaar verhuurd aan FC Dordrecht. Het jaar daarna kwam hij in de basis terecht bij AZ en was later ook belangrijk samen met Vincent Janssen. Nu is er geen toekomst meer van Overeem die met FC Utrecht een mooie stap kan zetten in zijn carrière.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Timo de Jong
Over de schrijver

Als HAVO-scholier droom ik van een carrière als journalist en mijn werk voor AZFanpage zijn de eerste stappen op dit gebied. Ik ben compleet voetbalgek en heb een seizoenkaart in Vak S.