Wedden op voetbal

Overig nieuws

Update: Verkennend onderzoek ingestorte dak start vandaag

De Onderzoeksraad Voor Veiligheid begint vandaag met een verkennend onderzoek naar het ingestorte dak van het AFAS Stadion. Dat onderzoek gaat één a twee weken duren. Daarna besluit de onderzoeksraad of er een volledig onderzoek komt. Zo’n eventueel onderzoek duurt ongeveer een jaar. Dat laatste wil overigens niet zeggen dat er dan ook een jaar niet kan worden gespeeld in het stadion.

Een deel van het dak van het stadion kwam afgelopen zaterdag naar beneden tijdens een storm. Het gaat hierbij om het dak aan de lange zijde, tegenover de hoofdtribune. De komende twee thuiswedstrijden van AZ 1 zullen naar alle waarschijnlijkheid in het stadion van ADO Den Haag worden gespeeld. Later vandaag zal de club met meer details naar buiten komen over de wedstrijden van komende donderdag en zondag. Jong AZ speelt vanavond op het AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com