Supporterszaken

Uitwedstrijden alleen nog te bezoeken met pakjes Wicky

AZ supporters krijgen geen bier meer bij uitwedstrijden

Na de vervelende wedstrijd tegen RKC Waalwijk is er helaas nog meer vervelend nieuws (voor velen), AZ maakte bekend dat er bij uitwedstrijden geen alcohol meer wordt geschonken aan AZ-supporters. Dat wordt dus weer ouderwets aan de pakjes Wicky en roze koeken.

Geen drank meer in het uitvak

AZ maakte de maatregel stilletjes bekend op de kaartverkooppagina voor SC Heerenveen – AZ. De club maakt melding van het besluit na herhaaldelijk vervelende incidenten bij uitwedstrijden: ‘AZ heeft aan deze incidenten steeds, zo veel mogelijk door middel van een persoonsgerichte aanpak, een einde proberen te maken. Dit heeft niet tot het beoogde resultaat geleid waardoor AZ, na hiervan de supportersvereniging op de hoogte te hebben gesteld, helaas het besluit heeft genomen om bij uitwedstrijden geen verkoop van alcoholhoudende drank op het bezoekers vak meer toe te staan.’

Na afloop mag je nog wel een biertje trouwens in de bus, maar dat zal vermoedelijk weinig zoden aan de dijk zetten.

Legere uitvakken?

Voor hoe lang de maatregelen gelden wordt niet bekend gemaakt, maar de verwachting is wel dat de uitvakken die steeds voller werden, nu toch wel leger gaan worden. Een wedstrijd kijken met een biertje erbij is onlosmakelijk verbonden met een wedstrijdbezoek voor heel veel supporters. We zijn ook wel benieuwd naar jullie mening. Ga jij nog mee naar een uitwedstrijd als je geen biertje kunt drinken?

Als ik geen biertje kan drinken...
AZFanpage
AZFanpage bestaat sinds 2000 en is sinds die tijd uitgegroeid tot de grootste supporterssite van AZ en is ook landelijk een bekende fansite. We brengen al het AZ-nieuws vanuit supportersperspectief. Kritisch, onafhankelijk en betrokken.

    Comments are closed.

    0 %