Europa League misschien met publiek
Europees Voetbal

UEFA: 30 procent van stadioncapaciteit mag benut worden

De UEFA maakte vandaag bekende dat wat hen betreft wedstrijden in onder andere de Europa League 30% van de stadioncapaciteit benut zou mogen worden. De kans dat dit in Nederland in de komende weken gaat gebeuren is gezien de laatste maatregelen nihil, maar het zou in de komende maanden wel perspectief kunnen bieden.

Passie en hoop voor voetbalupporters

Op de website van de voetbalbond valt te lezen dat de UEFA tot de conclusie kwam na de wedstrijd om de Europese Supercup tussen Bayern München en Sevilla. UEFA-voorzitter Aleksander Ceferin heeft het over een logische beslissing: “in deze moeilijke tijden is het belangrijk om de passie en hoop terug te brengen in het leven van voetbalsupporters en wij roepen ze op om dit wel te doen met veel respect voor hun eigen gezondheid en die van medesupporters.”

[foto via Pro Shots / Zuma Press]

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    Ook interessant