Wedstrijden

Eindstand Polderse Selectie – AZ 0-6

De tweede wedstrijd van de voorbereiding werd gespeeld op het terrein van BKC in Anna Paulowna. AZ won met 0-6 van de Polderse Selectie. Opvallende man: Ruud Boymans, die drie doelpunten wist te maken tegen de boys uit de polder.

De tweede wedstrijd van de voorbereiding werd gespeeld op het terrein van BKC in Anna Paulowna. AZ won met 0-6 van de Polderse Selectie. Opvallende man: Ruud Boymans, die drie doelpunten wist te maken tegen de boys uit de polder.De tweede wedstrijd van de voorbereiding werd gespeeld op het terrein van BKC in Anna Paulowna. AZ won met 0-6 van de Polderse Selectie. Opvallende man: Ruud Boymans, die drie doelpunten wist te maken tegen de boys uit de polder.

1. Boymans 0-1, 43. Boymans 0-2, 45. Boymans 0-3, 62. Luckassen 0-4, 73. Reijnen 0-5, 81. Ondaan 0-6

AZ, 1ste helft: de Winter, Gorter, Viergever, Moisander, Marcellis, V. Elm, Maher, Falkenburg, Berg Guðmundsson, Boymans, Beerens

AZ, 2de helft: Verhulst, Wijnaldum, Lam, Reijnen, Marcellis (60./Johansson), Hoek, Maher (60./Klaasen), Falkenburg (60./Luckassen), Berg Guðmundsson (60./Berghuis), Altidore, Ondaan

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    1 Comment

    1. Leuke uitslag met een knalgoa. vanaf de middencirkel

    Comments are closed.

    0 %