Bestel nu ons 8-1-9: van Alkmaar de Victorie! t-shirt (op=op)

Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

Turkse media: ‘AZ doet bod op Isimat’

Isimat-Mirin zou volgens Turkse media in de belangstelling staan van az

Volgens diverse Turkse media heeft AZ een bod uitgebracht op voormalig PSV-verdediger Nicolas Isimat-Mirin. De 27- jarige Fransman speelde het afgelopen seizoen voor Besiktas in Turkije, maar was daarvoor jarenlang in Eindhoven.

AZ zou volgens o.a. Sporx een bod hebben gedaan van 750.000 euro op de speler die nog tot 2022 onder contract staat in Istanbul. Besiktas, dat afgelopen seizoen als derde eindigde in de Turkse competitie zou dat hebben geweigerd en op zoek zijn naar minimaal 1.5 miljoen. Toegegeven, het staat tot nu toe enkel in de Turkse media dus zullen we dit gerucht met een korreltje zout moeten nemen.

[foto via Pro Shots / Joep Leenen]

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Martijn
Over de schrijver

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van het landelijk toonaangevende In de Hekken. Maakt samen met zijn team websites bij 072DESIGN , is eigenaar van PGWEAR Nederland en zit tegenwoordig ook in hele mooie voetbalreizen!