Vangelis Pavlidis zou in de belangstelling staan van AZ
Wandelgangen

Transfergeruchten: ‘Pavlidis en Kadioglu in beeld bij AZ’

Het seizoen zit erop, dus het grote transfergeruchtencircus is weer begonnen! Zoals gebruikelijk is het bij dit soort berichten altijd onduidelijk hoe dicht een gerucht bij de waarheid zit, maar we gaan ze desalniettemin wel met jullie delen natuurlijk.

Vangelis Pavlidis

Een gerucht dat redelijk hardnekkig begint te worden is de vermeende interesse en zelfs onderhandelingen tussen Willem II-spits Vangelis Pavlidis en AZ. Nadat we zelf al een tijdje geruchten hoorden in de wandelgangen zijn er nu ook bronnen op Twitter die zich beginnen te roeren. Daarnaast deed trainer Zeljko Petrovic een duit in het zakje door eerder al aan te geven dat de Griek op weg is naar de top.

Ferdi Kadıoğlu

Een ander en ietwat vager gerucht is dat AZ interesse zou hebben in Jong Oranje speler Ferdi Kadıoğlu. De Arnhemmer staat sinds enige jaren onder contract bij het Turkse Fenerbahçe. De Alkmaarders zouden Kadıoğlu willen huren met een optie tot koop. Zijn contract in Istanbul loopt nog tot medi0 2022.

[coverfoto via Pro Shots / Toin Damien]

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    Ook interessant