Vangelis Pavlidis tekent bij AZ
Elftal en Technische staf

Transfer Vangelis Pavlidis afgerond

De kogel is door de kerk: Vangelis Pavlidis ruilt Willem II in voor AZ. Vandaag werden de onderhandelingen met de Griekse spits afgerond, terwijl de clubs ook al een akkoord hebben.

De hoogte van de transfersom is niet bekend gemaakt, maar een bedrag van 2,5 miljoen euro plus een flink doorverkoop percentage van 20% werden de afgelopen week veelvuldig genoemd in de media.

Pavlidis (22) kende een zeer goede periode bij Willem II, waarin hij liet zien zee veelzijdig te zijn. De Griekse international scoorde in 73 Eredivisiewedstrijden 28 keer en noteerde ook nog eens 12 assists.

Naast Vangelis zal zijn broertje Vasilios vandaag ook tekenen bij AZ. De 19-jarige verdediger komt transfervrij over van Schalke 04. Hij werd net als zijn broer vandaag gespot bij het stadion in Alkmaar.

[foto via Geert van Erven/Soccrates]

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    Ook interessant