Elftal en Technische staf

Transfer Rotariu ketst op het laatste moment af

De transfer van Dorin Rotariu naar Arminia Bielefeld is op het laatste moment afgeketst. Eerder vandaag wisten wij te melden dat de Roemeen onderweg was naar de club uit de 2. Bundesliga, maar de Duitsers wisten hem niet op tijd over te schrijven. De transferwindow bij onze Oosterburen sloot namelijk al om 18:00 en niet om middernacht.

Het afketsen van de transfer zal een flinke teleurstelling zijn voor Rotariu, die zelf al in Bielefeld was. Wat er nu met de speler gaat gebeuren is de vraag. Bij AZ heeft hij namelijk weinig kans op speeltijd, en daar lijkt de tweede seizoenshelft weinig verandering in te komen. Er is nog wat ruimte om alsnog een transfer te maken naar een ander land, maar dan moeten alle partijen wel vaart maken. Mocht het niet lukken dan keert de vleugelspeler normaal gesproken terug in Alkmaar.

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR
Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com