‘Transfer Rienstra bijna afgerond’

Marius Wiegman
Geschreven door Marius Wiegman

Ben Rienstra zal zich spoedig speler van Willem II mogen noemen. Volgens het Branbants Dagblad zal de transfer vandaag beklonken worden, nadat beide ploegen gister niet tot een overeenstemming wisten te komen. Dat is een aderlating voor de Tilburgers, want zodoende kan Rienstra zondag niet met zijn nieuwe werkgever aantreden als Willem II het voor de seizoensouverture opneemt tegen Excelsior.

Uit beeld

Of het om een huurovereenkomst gaat of een definitieve overgang meldt het medium niet, al werd er in een eerder stadium wel gesproken over een huurovereenkomst. De 27-jarige Rienstra heeft er twee seizoenen opzitten in Alkmaar en was het eerste anderhalf jaar onomstreden. Na de winterstop van afgelopen seizoen raakte de Alkmaarder echter zijn basisplaats kwijt en kwam hij nog slechtst sporadisch in actie. Inmiddels heeft Marko Vejinovic de plek van Rienstra overgenomen op het middenveld van AZ, terwijl Joris van Overeem en Guus Til het middenrif completeren.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Over de schrijver

Marius Wiegman

Marius Wiegman

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com