Peter Vindahl-Jensen gaat AZ versterken
Elftal en Technische staf

Transfer Peter Vindahl Jensen officieel

AZ heeft vandaag Peter Vindahl Jensen gecontracteerd. De transfer zat er al even aan te komen en kwam na een verhoogd bod uit Alkmaar eind vorige week in een stroomversnelling.

De 23-jarige keeper komt over van het Deense FC Nordsjælland en tekende een contract tot medio 2025 in Alkmaar. Vindahl Jensen wordt gehaald als eerste doelman, gezien hij direct rugnummer 1 van Marco Bizot overneemt.

Belangrijke stap in carrière

Vindahl Jensen is blij met zijn overstap naar AZ: “De Nederlandse competitie staat in Denemarken hoog aangeschreven. Daar komt bij dat AZ een grote club is met ambities die mij aanspreken. Dit is een mooie en belangrijke stap in mijn carrière.” De keeper laat op AZ.nl ook weten dat het een mooi voordeel is dat er al de nodige Scandinaviërs bij de club rondlopen.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    Ook interessant