Elftal en Technische staf

“Transfer Ezequiel Bullaude een moeizaam proces”

Ezequiel Bullaude in de belangstelling van AZ

AZ heeft zich via Max Huiberts voor het eerst uitgesproken over een mogelijke transfer van Ezequiel Bullaude. De Technisch Directeur laat in het Noordhollands Dagblad weten dat het “een moeizaam proces” is en dat AZ ook niet oneindig kan blijven wachten op een antwoord van zijn club Godoy Cruz.

Niet oneindig wachten

Huiberts laat weten dat zowel AZ als Bullaude heel graag willen, maar dat zijn club Godoy Cruz geen ja of nee zegt tegen een transfer: „Op dat antwoord zitten we nog te wachten. Maar wachten doen we ook niet oneindig, dus er zit nu wel wat druk op.”

Doorgroeimogelijkheden

De TD laat weten dat de 21-jarige Bullaude in de ogen van AZ goede doorgroeimogelijkheden heeft: „Hij kan op verschillende posities spelen. Op 8 en op 10, maar hij zou ook nog linksbuiten kunnen spelen. Met zijn 21 jaar is hij nog jong”.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    0 %