Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

Torino meldde zich op laatste dag, Idrissi had keuze al gemaakt

Het Italiaanse Torino meldde zich op de slotdag van de transfermarkt voor Oussama Idrissi, dat bevestigt Max Huiberts zojuist via de officiële kanalen van de club. ‘Het klopt inderdaad dat er een club is geweest die zich op de laatste dag heeft gemeld. Dat is ook de club die alom bekend is. Uiteindelijk heeft dat heel even gespeeld, maar daar is verder ook geen opvolging over geweest dus het was al vrij snel duidelijk dat dat niks zou worden’, aldus de Directeur Voetbalzaken.

Keuze

Het lijkt er niet op dat Idrissi de eerste keus was voor de Italianen. Torino was al lange tijd geïnteresseerd in Simone Verdi en wist gisteravond laat overeenstemming te bereiken met zijn club SSC Napoli. Zodoende is er ook geen ultieme poging ondernomen om Idrissi alsnog te verleiden tot een overstap. Het is de vraag of die poging succesvol zou zijn geweest, de hoofdrolspeler zelf had gisterochtend namelijk al aangegeven de keuze te hebben gemaakt om dit seizoen nog te blijven. De aanvaller is met vier goals en drie assists in tien officiële wedstrijden goed begonnen aan dit seizoen.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com