Toptalent Koopmeiners tekent nieuw contract

Teun Koopmeiners verlengt contract bij AZ
Martijn
Geschreven door Martijn

AZ maakte vandaag bekend dat het contract van Teun Koopmeiners is opengebroken en verlengd. De 19-jarige middenvelder, die sinds dit seizoen bij de A-selectie zit, tekende bij tot 2022.

Koopmeiners speelt als sinds 2009 in de opleiding en het nieuwe contract is een beloning voor zijn enorme ontwikkeling. Op AZ.nl geeft hij aan dat hij hard zijn best doet om het volgende talent te zijn dat in de hoofdmacht mag debuteren.

Huiberts: nodig om hem langer vast te leggen

Max Huiberts liet weten grote verwachtingen te hebben van de Castricummer. Teun is een speler die zich de afgelopen jaren enorm heeft ontwikkeld. Hij had al een contract bij ons, maar we vonden het nodig om hem langer aan ons te binden. “Hij is een controlerende middenvelder met een geweldig inzichtelijk vermogen en een uitstekende traptechniek. Hij laat bij AZ en bij de jeugdteams van Oranje zien dat hij bij de grote talenten van Nederland behoort”, aldus de technisch directeur op de clubwebsite.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Over de schrijver

Martijn

Martijn

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van supportersblog In de Hekken. Is daarnaast druk met webdesign bij 072DESIGN en heeft ook een webshop voor (fanatieke) voetbalsupporters.

3 Reacties