Timo Letschert stapte niet in de spelersbus
Elftal en Technische staf

Timo Letschert vertrekt bij AZ

Timo Letschert mag op zoek naar een nieuwe club. Voorafgaand aan Jablonec – AZ meldde Pascal Jansen dat de verdediger niet meer zal uitkomen voor de Alkmaarders.

Timo Letschert reisde al niet met de selectie mee naar Tsjechië, waar het donderdagavond Jablonec treft. Op de persconferentie voorafgaand aan dat duel meldde Jansen dat zowel de club als de verdediger ontevreden zijn met de huidige situatie.

Het is nog onduidelijk of AZ het contract van Letschert gaat ontbinden of dat hij wordt verkocht aan een andere club.

FC Twente-uit

Letschert begon het seizoen nog als basisspeler in Alkmaar. Eind september verloor AZ met 3-1 van FC Twente. Letschert zag er bij de eerste doelpunten niet lekker uit en werd al na een half uur gewisseld. Uit ontevredenheid reed hij niet met de spelersbus mee naar Alkmaar.

29 wedstrijden

Timo Letschert speelde vanaf de zomer van 2020 in Alkmaar. In die periode speelde de centrale verdediger 29 wedstrijden voor de hoofdselectie.

Peter Rus
Van jongs af aan supporter van AZ. Momenteel volg ik de opleiding Creative Business, waar ik veel leer op het gebied van media. Bij AZFanpage wil ik mijn passie voor het spelletje overbrengen naar de lezer.

    Ook interessant