Bestel nu ons 8-1-9: van Alkmaar de Victorie! t-shirt (op=op)

Wedden op voetbal

Kaartverkoop

Tilburg Away!

Willem II krijgt zaterdag in het eigen Koning Willem II stadion bezoek van de nummer vier van de Eredivisie! De nummer vier AZ die vorige week met 2-0 won van Excelsior. Na de winterstop heeft de Tilburgse formatie nog niet gewonnen in eigen huis.

Je bent helemaal vrij om af te reizen naar Tilburg, wel dien je je per voertuig richting het uitvak te begeven. Waar eerder de persoonsbusjes verboden waren, kwam woensdag het bericht binnen dat Willem II deze restrictie heeft ingetrokken, door goed overleg tussen de Tilburg Tifosi, Kingzine en Victoria Alkmaar. Wij zien dus geen redenen om deze trip te laten schieten en AZ naar de overwinning te schreeuwen!

Kosten

Een kaartje voor eigen vervoer kost 12 euro. De busreis van de SV kost 19 (leden) of 24 euro (niet-leden). Er zijn 240 autocombikaarten beschikbaar.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

R.R
Over de schrijver

City of Dreams! Groundhopper, heerlijk om in andere stadions te komen (nationaal, internationaal).

5 Comments

Comments are closed.
  • Avatar