Elftal en Technische staf

Tijjani Reijnders voor het eerst in voorselectie Oranje

Ronald Koeman heeft de voorselectie voor de eindronde van de Nations League bekend gemaakt en bracht daarmee goed AZ-nieuws: Tijjani Reijnders ziet zijn goede prestaties beloond worden met een eerste (voor)selectie!

Reijnders bezig aan een goed seizoen

Tijjani Reijnders is bezig aan een goed seizoen in Alkmaar en het valt met name op dat hij zich nu ook in grote wedstrijden kan onderscheiden met zijn fraaie loopacties en dribbels.

De uitverkiezing van Reijnders is eigenlijk geen verrassing meer. Oud-AZ trainer Ronald Koeman heeft de middenvelder al meerdere malen bekeken en liet zich in de media al een paar keer positief horen over Reijnders, die omdat hij vooruit durft te voetballen iets extra’s zou kunnen brengen.

Voorselectie Oranje

De voorselectie bestaat uit maar liefst 32 spelers, dus Reijnders heeft nog weinig garanties op een echte uitverkiezing. Als hij de laatste wedstrijden goed blijft presteren lijkt het er wel op dat dit het ideale moment is voor de bondscoach om hem van dichtbij te zien.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan professionele websites met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.
    0 %