Elftal en Technische staf

Tijjani Reijnders verlengt contract bij AZ

Tijjani Reijnders tekent nieuw contract bij AZ

Het nieuws dat Tijjani Reijnders zijn contract bij AZ zou verlengen werd vorige week al bekend gemaakt, maar inmiddels zijn de handtekeningen gezet. De middenvelder die dit seizoen zijn kans echt greep, tekende bij tot medio 2027.

Geduld was een schone zaak voor Reijnders

Tijjani Reijnders is met zijn nieuwe contract beloond voor zijn spel, maar ook zeker voor zijn geduld. De 24-jarige middenvelder kwam in 2017 over van PEC Zwolle en heeft lang moeten wachten op een basisplaats in Alkmaar door de aanwezigheid van spelers als Teun Koopmeiners en Fredrik Midtsjø. Na het het vertrek van die laatste was het aan Reijnders om de handschoen op te pakken en dat heeft hij uitstekend gedaan (aan de bal misschien wel één van de mooiste spelers in Nederland).

Voel veel vertrouwen

Op AZ.nl laat Reijnders weten in zijn nopjes te zijn met de contractverlenging: “Zoals ik tijdens mijn vorige contractverlenging al zei, voelde ik veel vertrouwen van de club en mikte ik op een basisplaats. Dit seizoen heb ik mijn kans gegrepen. De afgelopen seizoenen kreeg ik al steeds meer speelminuten en vanaf de zomer wist ik dat dit mijn jaar moest worden. Ik ben blij met mijn persoonlijke groei en we hebben een bijzonder team. Ik heb het gevoel dat we tot veel in staat zijn. En ik doe mijn uiterste best om mijn bijdrage daarin te leveren.”

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.
    0 %